Vakttelefon

97 75 78 55

Kontakt

T: 55 56 04 00
 
E: post@befas.no

Strandgaten 197

Areal

Plan 3
// ca. 400 m²  

Plan 5

// ca. 200 m² x2  

Plan 6

// ca. 943 m²

Beskrivelse

Kun noen minutters gange fra parkering i Klostergarasjen og fra bysentrum Torgalmenning, kan det tilbys flere gode kontorlokaler og alternativer for planløsning, både større og mindre areal.  

 
Bygget ligger sentralt til i Strandgaten 197, rett gjennom Gågaten. 

Det er ledige lokaler i ca. halve 3 etasje, halve 5 etasje samt hele 6 etasje.

De ledige lokalene kan overtas som de er og fremstår med bra standard. Alternativt kan lokalene tilplasses og oppgraderes til moderne standard etter nærmere avtale. Ved leie av en hel etasje vil det kunne tilbys ferdig rehabiliterte lokaler. Utleier har her gode erfaringer fra arbeidet med byggets 7 etasje, som nå fremstår ferdig ehabilitert til meget attraktiv og skreddersydde lokaler til Utkilen Rederi. Se eksempelbilder i annonsen. 

De ledige lokalene er fordelt med tildels store åpne flater, større enkeltkontor og mindre cellekontor. Generelt store vindusflater og gode lysforhold gir gode arbeidsforhold i alle de ledige lokalene. Deler av bygget har nydelig utsikt mot Byfjorden/Vågen, hvilket gir kontorene et særlig inntrykk og preg. Almenningen melloom Strandgaten 197 og Nykirken tilfører området luft og lys.