Vakttelefon

97 75 78 55

Kontakt

T: 55 56 04 00
 
E: post@befas.no

Fantoft

Fantoftveien 14 P - 2. etasje. 

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning, Fellesresepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine


Beskrivelse

 

BEFAS Næringsmegling AS har på vegne av SWECO Norge AS, gleden av å tilby fremleie av topp moderne kontorlokaler i 2.etasje i det nye SWECO-bygget som er under oppføring. Bygget er sentralt beliggende  5 km Sør-øst for Bergen sentrum, og har bybane, dagligvare og SIB som nærmeste naboer. 

Øvrige leietakere i bygget er SWECO Norge AS og Norgesgruppen Vest AS (MENY-butikk). Leietaker kan benytte felles resepsjon og kantine med SWECO etter nærmere avtale. Alternativt kan det etableres egen inngang / resepsjon.  

Standard/tekniske opplysninger: Bygget for øvrig prosjekteres i henhold til BREEAM-NOR, karakter excellent. Energiklasse A.

 

Energi og Miljøklassifisering

Bygget reduserer energibehovet med 80 % i forhold til et standard TEK10-bygg ved å ta i bruk flere av dagens beste praksis-løsninger innenfor varme, kjøling, ventilasjon og belysning. Bygget får et minimalt energibehov på nivå med de beste byggene. Bygget står ferdig i 2016 med beste energiklasse (A). Samlet energibehov utgjør kun 50 % av kravet til klasse A.
http://www.sweco.no/no/Norway/Markedsomraader/Bygninger/Kontorer/Passivhus-og-BREEAM-NOR-Excellent-for-nytt-Sweco-bygg-i-Bergen/

 

Adkomst 

Buss, bane eller bil. 3 nivåer med parkering under bygg.  

 

Beliggenhet 

Fantoft ved bybanestoppet, 5 km Sør-øst for Bergen Sentrum.  

 

Standard 

Bygget reduserer energibehovet med 80 % i forhold til et standard TEK10-bygg ved å ta i bruk flere av dagens beste praksis-løsninger innenfor varme, kjøling, ventilasjon og belysning.