Vakttelefon

97 75 78 55

Kontakt

T: 55 56 04 00
 
E: post@befas.no

Aasegården

Areal

Plan 7

// 611 m²

Beskrivelse

 På vegne av kunde har vi nå for utleie kontorlokaler i påbygget (7 etasje) i Aasegården, sentralt i Bergen sentrum og vis a vis Bystasjonen. Lokalene er i vestfløyen, med fin utsikt i retning bl.a.  Kronstad og Løvstakken.

Lokalene ble renovert i år 2012 og lokalene holder dermed gjennomgående høy utleiestandard.

 

Adkomst

Ledige lokaler ligger i byggets 7. etasje og har muligheter for tilkomst via både Lars Hillesgate og Vestre Strømkaien. Det er flere heiser i bygget. Dette gjør kontorene lett tilgjengelig for både ansatte og besøkende.

 

Beliggenhet

Aasegården er en topp moderne næringseiendom på 24.500 m² sentralt beliggende i Bergen sentrum, med Bystasjonen, Bybanen og nye Scandic Hotell Ørnen et steinkast unna. Fra eiendommen er det kun 150 meter til Media City Bergen som etter planen skal stå ferdig i 2017.

Standard

Aasegården ble oppført som et tre-etasjers bygg i 1938. I 70-årene ble bygget utvidet med ytterligere tre etasjer. Etter utbygging og rehabilitering i perioden 2010-2012 har bygget nå åtte etasjer og et samlet areal på ca. 24.500 m².

Bygget er betydelig oppgradert med topp moderne kvaliteter og fremstår som godt vedlikeholdt. Av fasiliteter kan nevnes ventilasjon med kjøling, fjernvarmeanlegg, automatisk solskjerming m.v.

 

Innhold

Lokalene er tilpasset kontordrift og inneholder:

 - 18 cellekontor

- åpent kontorlandskap

- arbeidsrom/møterom

- flere toalett og dusj

- HC-toalett, garderobe

- sosial sone

- div. lagerrom

 Muligheter for å sette inn eget kjøkken, ev. rett til bruk av Jernbaneverket sin felleskantine etter nærmere avtale.